Min tilgang til Løb & Ultraløb

-Bygger på min baggrund med motionsløb. At løb derfor ALTID skal være en fornøjelse og til glæde for resten af ens liv. At høje ambitioner og ultraløb ikke er en modsætning til at have glæde af sin sport.
Det er derfor jeg i over 30 år har været langdistanceløber og 20 år som ultraløber. Samt været med til at skabe internationale sejre som træner for Danmarks Ultralandshold & personlige rekorder og livsoplevelser for løberne i min egen træningsgruppe.

Løb skal være Sjovt, Ambitiøst og i balance med kroppen & naturen. Det har givet mig 30 år med store sportsoplevelser og 2 gange omkring jorden i løb  -  Hvor vil Du gerne hen med din sport? Lad os hjælpes ad  : - ) 

 


Udtalelser

"
Meget solid træningsvejledning. Altid super konstruktiv respons, selv på mine indimellem lidt skøre ideer og planer samt uvurderlig støtte og support, selv klokken 3 om natten, når man ellers absolut ingen grund kan finde til at fortsætte eller ved hvordan man skal løse en eller anden situation"
"
Henrik Frank Nielsen, 24timer trail, North Coast Ultra, Mors 100miles.

"
Med tiden har jeg lært at sætte stor pris på, at der en en der kigger på min træning i helikopterperspektiv og passer på mig som løber - netop for at jeg bevarer min frihed til at vælge de løb, jeg gerne vil deltage i og ikke bliver bremset af en krop, der er løbet helt i stykker
"
Christina Shifris, Vinder 100km DM 2018, vinder Batman Kalkmineløb, deltagelse på ultralandsholdet

"
Jeg må sige at det har været dejligt ikke at skulle koncentrere sig om sin puls ved løb, som jeg er vant til. Det gav en form for frihed, men stadig følelsen af at være struktureret.
"
Tobias Lank, debut på ½-marathon

Træningsvejledning v  Jesper Kenn Olsen
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang