Nyheder

Så er ultratræningsgruppen snart oppe på 50 ultraløbere :- )
Næste gang, der bliver åbnet for nye løbere er: Marts 2022 - Du er velkommen !

For at gøre min vejledning af hver enkelt løber individuel og grundig, så tager jeg som altid god tid til arbejdet med træningsplaner & vejledning. Derfor er næste gang, der bliver...

Når løbsarrangementerne igen starter i Dk starter jeg et nyt tilbud til løberne herhjemme: Du kan få ultralandstræneren som din 'coach på sidelinjen' under dine vigtigste løb. Det gælder distancer fra 50km & 6timersløb til 100km, 100miles & 24timersløb.

Husk at der skal bookes tid senest 2 måneder inden, og at DM i ultraløb er undtaget (dér...

Fra maj måned er der igen åbnet for nye løbere i træningsvejledning. Du kan vælge i mellem månedlig træningsvejledning & træningsplan til 500kr/måned; personlig træningsplan for 6mdr. til 1000kr og også personlig support under din konkurrence - hvor prisen aftales individuelt.

Forberedelserne til at tilbyde support til løbene i Dk er gået i gang inkl. at sikre, at transporten kan ske på en grøn & miljørigtig måde - En ren natur er jo en af forudsætningerne for... at vi kan nyde vores sport !

Efter en forårssæson, som har været præget af corona-lukkede løb - men heldigvis med mange onlineløb i stedet - gør Ultratræning v Jesper Kenn Olsen klar til genstart af sæsonen med nyt website & nye tilbud så der er ekstra inspiration til at komme i gang uanset om de lige er begyndt på langdistanceløb eller er en rutineret løber :- )...

Træningsvejledning v  Jesper Kenn Olsen
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang